SPA PĀRIM IR ROMANTISKA ATPŪTA

23/07/2017 20:10

Vēlies izbaudīt labu atpūtu divatā? Par labu iespēju var kļūt viesnīca, kuras piedāvājumā arī izsmalcināts restorāns, konferenču zāle, SPA procedūras. Laba šāda tipa viesnīca var piedāvāt romantikas pilnu atpūtu pārīšiem, jo šeit ir gan romantiski numuri, kuros baudīt brīžus divvientulībā, gan SPA pārim.

 

 

 

SPA PIEDĀVĀJUMI

Šāda tipa viesnīcas piemērotas dažādām vēlmēm, jo viesnīca var nodrošināt gan standarta numuriņus, gan luksus kategorijas numurus, gan nakšņošanu biznesa klases klientiem. Arī tad, ja Jūs gribat pavadīt SPA pārim, bet nav kur atstāt mājdzīvniekus, nereti viesnīca  par papildus maksu  ļaus tiem atrasties Jūsu numurā.

Ja ilgojaties izrauties no dzīves rutīnas, nomierinošas SPA procedūras būs tieši laikā, piemēram, SPA pārim. Viesnīcas salonā varēs baudīt SPA rituālu masāžas paralēli SPA pārim, nereti pieejams arī SPA vairāk cilvēkiem vienlaicīgi. Papildu SPA, viesnīcu sortimentā ir arī  restorāns ar citas lieliskas iespējas.

 

SKAISTUS MIRKĻUS NODROŠINĀS RESTORĀNS

Pēc SPA pārim, jāapmeklē restorāns, kas radīs baudu garšas kārpiņām. Šāda tipa viesnīcās ir atrodams arī restorāns, kurā pieejamas maltītes no svaigiem produktiem un valda neatkārtojama noskaņa. Restorāns būs laba vieta romantiskiem brīžiem vai arī maltīte draugu un ģimenes lokā.  

 

PIEDĀVĀJUMĀ ARĪ KONFERENČU ZĀLE PASĀKUMIEM

Šāda tipa viesnīcās atrodamas arī konferenču zāles dažādu pasākumu organizēšanai, mūsdienīgs aprīkojums un dažādi bonusi.