Naudas aizdevums internetā - visdažādāko ieceru īstenošanai

28/06/2017 12:04

Ik dienas saskaramies ar visdažādākajām situācijām, kas bieži vien nozīmē arī papildu līdzekļus. Ja naudas tādam mērķim nav, noderīgs var būt naudas aizdevums, ko šobrīd diezgan vienkārši var noformēt tiešsaistē. Dators ar interneta pieslēgumu, mobilais telefons un bankas konts šobrīd ir praktiski katram, tāpēc naudas aizdevums ir tik plaši atzīts.

 

Pie nebanku kredītkompānijām pieejami dažāda apmēra naudas kredīti, tāpēc tie noderēs gan tad, ja finanses vajadzīgas mazu izdevumu segšanai, gan arī tad, ja ieceres ir vērienīgākas. Pirms izvēlies, kurš naudas aizdevums konkrētajai situācijai ir vispiemērotākais, izvērtē, kāda summa Tev aktuāla. Tas ļaus noteikt- uz kādu termiņu naudas aizdevums būtu jānoformē.

Kredīts bez maksas - iespēja kredītkompāniju jaunajiem klientiem

Kredīts bez ķīlas ir izdevība šeit aizņemties naudu uz īsākiem un garākiem termiņiem- īstermiņa kredīts bez ķīlas parasti jāatdod pēc trīsdesmit dienām. Summas, ko iespējams aizņemties, mēdz būt dažādas, tomēr jāielāgo, ka, kredītu noformējot pirmo reizi, summa ir mazāka, kā noformējot kredītu atkārtoti. Tomēr dažu kredītdevēju jaunajiem klientiem tiek nodrošināts kredīts bez maksas. Pirmais kredīts bez maksas nozīmē, ka tam netiek aprēķināta procentu likme.

Lai arī kredīts bez maksas var būt vilinoša iespēja, jāielāgo, ka tas bez komisijas maksas pieejams tikai tad, ja tiek atmaksāts paredzētajā laikā. Nereti kredītdevēji piedāvā arī izdevību atlikt atmaksas termiņu, taču tādā gadījumā jārēķinās ar papildu izmaksām.

Kas jāielāgo pirms patēriņa kredīta noformēšanas?

Savukārt, ja aktuāls naudas aizdevums uz garāku laika posmu, pirms tam rūpīgi izvērtē, kāds būtu optimālais ikmēneša maksājuma apmērs. Gudru lēmumu palīdzēs pieņemt kredītdevēju mājaslapā esošais kredītu kalkulators. Ilgtermiņa kredīts var palīdzēt, ja iecerēts aizņemties naudu, piemēram, mājokļa labiekārtošanas darbiem, taču nevajag aizmirst, ka katrs aizdevums ir atbildīgs lēmums

Tas, ka internetā pieejams kredīts bez ķīlas, nav vienīgā labā ziņa. Kredītņēmēju ērtībām tiek izsniegti arī SMS kredīti. SMS kredīti ļauj aizņemties naudu ar vienas SMS palīdzību. Taču jāņem vērā - SMS kredīti pieejami tikai , pastāvīgiem klientiem.

Kā aizņemties naudu pārdomāti

Izvērtējot, kur aizņemties naudu, būtiski iepazīties ar visiem aizņemšanās noteikumiem. Naudas kredīti tiek doti tiem Latvijas Republikas pastāvīgajiem iedzīvotājiem, kuri-
> Atbilst izvirzītajam vecuma ierobežojumam;
> Ir ar labu kredītvēsturi un regulāriem ienākumiem.

Naudas kredīti un SMS kredīti var kļūt par atbildi visdažādākajās situācijās, taču, pirms aizņemties naudu, būtiski izvērtēt savu maksātspēju. Noformē aizdevumu tikai tad, ja tas patiešām nepieciešams .