KO DARĪT, JA NEPIECIEŠAMA TELPA KONFERENČU RĪKOŠANAI?

18/07/2017 19:15

Viesnīca „Baltvilla” ir daudzfunkcionāla – šeit pieejami gan numuriņi, gan zāles konferencēm, kā arī viss vajadzīgais spa atpūtai. Tāpēc, ja vēlaties organizēt konferences vai vienkārši labi pavadīt laiku, „Baltvilla” spēs sniegt visu nepieciešamo.

 

 

KONFERENČU TELPAS AR VAIRĀKU VEIDU IETILPĪBU

Konferences nevar notikt bez atbilstošas konferenču telpas. Šī iemesla dēļ viesnīca „Baltvilla” sniedz iespēju nomāt izsmalcinātas un dažādi variējamas konferenču telpas ar visu nepieciešamo aprīkojumu un tehnisko nodrošinājumu. Ņemot vērā to, ka telpas pieejamas ar vairākiem izmēriem un transformācijas iespējām, te iespējams rīkot ļoti plaša spektra konferences – apaļā galda diskusijas, lekcijas ar klases veida iekārtojumu, semināri ar „U” veidā izvietotiem galdiem un krēsliem u.c. Tieši tāpēc konferenču telpas „Baltvillā” izmanto arvien biežāk.

 

KONFERENCES ĪPAŠAS PADARA ATTIECĪGS SERVISS

Nozīmīgi arī, kur ir konferences norises teritorija. Šajā aspektā „Baltvilla” obligāti jāpiemin kā viena no atbilstošākajām vietām, kurā rīkot konferences – tā ļoti tuvu galvaspilsētai, bet apkārtējā daba ir patiešām daiļa ar priežu audzēm un Baltezera tuvumu. Paralēli konferences zālei tiek piedāvātās arī izsmalcinātās maltītes un iespēja konferences dalībniekiem atpūsties spa, trenažieru zālē vai kādā no viesnīcas numuriņiem. Lieki piebilst, ka gan konferences zāles, gan pārējās telpas ir aprīkotas ar modernām tehnoloģijām un mēbelēm.

 

SPA PIEDĀVĀJUMI — ATPŪTIETIES NO IKDIENAS STEIGAS

Izrauties no ierastās steigas Jums noteikti ļaus viesnīcas dažādie spa piedāvājumi. Ņemot vērā klientu atšķirīgās vēlmes, izstrādāti ļoti dažādi spa piedāvājumi – spa sejai, ķermenim, spa rituāli un masāžas, spa pāriem, kā arī spa vīriešiem. Tādā veidā atbilstoši spa piedāvājumi „Baltvillā” pieejami ikvienam, kurš grib piedzīvot nesteidzīgu un baudpilnu atpūtu. Jums atliek vien izvēlēties, kurš vai kuri spa piedāvājumi Jums šķiet vispatīkamākie un jāierodas viesnīcā – visu pārējo izdarīs spa profesionālie darbinieki.

 

KONFERENČU NORISEI NEPIECIEŠAMAS KONFERENČU ZĀLES

Nav noliedzams, ka konferenču zāles ir nozīmīgākā konferenču sastāvdaļa. „Baltvilla” konferenču zāles sevī ietver dažādus plusus – tajās ir dabiskais apgaismojums, pateicoties lielajiem logiem ar skatu uz priežu silu; konferenču zāles aprīkotas ar visu vajadzīgo aprīkojumu; klientu ērtībai mašīnu var novietot bezmaksas stāvvietā. Turklāt konferenču zāles,pateicoties to mūsdienīgajam un gaumīgajam dizainam, ļauj pilnībā koncentrēties pildāmajiem uzdevumiem. Bet starplaikus iespējams izmantot noderīgi, baudot garšīgas pusdienas vai nododoties sportiskām aktivitātēm.

 

Secinājums – ja Jums vajadzīga konferences zāle vai vēlaties ļauties relaksējošai spa procedūrai, neaizmirstiet – „Baltvilla” to varēs piedāvāt. Ienāciet baltvilla.lv un iegūstiet informāciju par piedāvājumiem nekavējoties!