Augstas kvalitātes galdi un soli

16/06/2017 10:26

Papildinot kafejnīcu interjeru, ikviens cenšās, lai visiem viesiem, īpaši nozīmīgākajiem klientiem , būtu viss nepieciešamais. Lai klients pilnvērtīgi relaksētos , ir vajadzīga ne tikai laba mūzika un ēdiens, bet arī praktiska bāra lete un augstas kvalitātes banketu krēsli. Savukārt ērtāi atpūtai bārā noderēs piepūšamais dīvāns, kas aprīkots ar izturīgu neslīdošu pārklājumu, nodrošinās pret nelaimes gadījumiem. Tāpat apaļie galdi veicinās iespējas uzburt skaistu skatu gardiem maltītēm ik dienu, lai visi svinību viesi būtu apmierināti.

 

Modernie apaļie galdi veicinās lielāku kārtību gan bērniem, gan pieaugušajiem bārā

izrādīšanu, jo:

  • to tīrīšana aizņem maz laika;
  • tie ir ērti lietošanā un lēti ekspluatācijā;
  • tie ir klientiem ērti.
 

Dabīgā koka banketu krēsli un stilīgais piepūšamais dīvāns Jūsu bāra apmeklētājiem sniegs jaunu komforta līmeni

Komforts ir svarīga ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem. Bārmeņi aicina par to rūpēties jau no kafejnīcas atvēršanas brīža. To paveikt ir elementāri, nodrošinot, ka piepūšamais dīvāns ir drošs un ērts, bet banketu krēsli – aprīkoti ar mīkstinātām malām. Piepūšamais dīvāns ir jāizvēlas tāds, kas ir ar “non-slip” pārklājumu apakšā, bet banketu krēsli – ar augstuma maiņas iespēju, jo sekmēs ērtāku klienta komfortu. Banketu krēsli un piepūšamais dīvāns jāiegādājas tādi, kas atbilst augstākajiem drošības standartiem, ir ērti lietošanā un aizņem maz vietas.

Bāra krēsli - lieli vai mazi, bāra lete – praktiska iespēja iekārtot skaistāku bāra vidi

Bāra krēsli un, piemēram, bāra lete, ir lieliski rīki, kā pilnveidot kafejnīcas iekārtojumu. Minētais apgalvojums ir patiess, jo bāra lete un bāra krēsli ir klasisks un ierasts veids, kā pilnveidot kafejnīcas interjeru un kopējo bistro tēlu. Bāra lete ir noderīga gan atpūtai, gan apmācības procesa īstenošanā, piemēram, iekārtojot mācību zāli. Bāra lete - izcils veids, kā attīstīt radošās prasmes, vienlaicīgi pārdodot produktu. To var sasniegt vēl ātrāk, ja sarūpēsiet telpu aprīkojumu ar papildus iespējām, piemēram, interesantiem papildpriekšmetiem. Bāra krēsli un bāra lete, ir izcila iespēja katram uzņēmuma īpašniekam izveidot estētisku un praktisku interjeru sasniegt augstākus uzņēmuma darbības rezultātus ilgtermiņā.

Padariet dzīvi ērtāku jau tagad! Dzīvojiet ērtāk ar precēm no lieliskiem piegādātājiem